Ga met De Zwervers mee naar de Nijmeegse Vierdaagse!

Onderwerpen

Er is nog geen inhoud om hier te tonen.

Al meer dan vijftig jaar gaat wandelsportvereniging De Zwervers naar de Vierdaagse in Nijmegen. Wie een gezellig en betaalbaar verblijf zoekt kan met ons meegaan. Heb jij je al ingeschreven voor Nijmegen?

Het bestuur

Ook dit jaar verblijven op het mooie complex van voetbalvereniging Blauw-wit, gelegen aan de Energieweg 45 in Nijmegen.

De werkgroep Nijmegen is al enige tijd druk bezig met de voorbereidingen. We puzzelen op dit moment op de begroting omdat de kosten zijn gestegen.

Medio maart weten we precies wat de kosten zijn. Er komt dan een inschrijflink op de website. Ook sturen we iedereen die vorig jaar heeft meegedaan een link per e-mail.

Mocht je tussentijds vragen hebben dan kun je een berichtje sturen naar 4daagse@wsvdezwervers.nl of bellen naar Ron Konijn op 06-19051809. Als je een berichtje stuurt naar 4daagse@wsvdezwervers.nl dan ontvang je ook de link per e-mail.

We wensen je alvast mooie trainingskilometers toe!

Hans, Ineke en Ron