Ga met De Zwervers mee naar de Nijmeegse Vierdaagse!

Onderwerpen


Tags


Er is nog geen inhoud om hier te tonen.

Al meer dan vijftig jaar gaat wandelsportvereniging De Zwervers naar de Vierdaagse in Nijmegen. Wie een gezellig en betaalbaar verblijf zoekt kan met ons meegaan. Heb jij je al ingeschreven voor Nijmegen?

Het bestuur

Al meer dan vijftig jaar gaat Wandelsportvereniging De Zwervers naar de Vierdaagse in Nijmegen. Wie een gezellig en betaalbaar verblijf zoek kan met ons meegaan. Wij verblijven op het mooie complex van voetbalvereniging Blauw-Wit, gelegen aan de Energieweg 45 in Nijmegen.

In het verblijf is inbegrepen; ontbijt, zelf samenstellen lunchpakket en Avondeten van een cateraar.

Als je mee wilt aan naar Nijmegen moet je lid zijn van onze vereniging. Dit kan vanaf 21 euro per jaar via onderstaande link.

De kosten voor het verblijf bedragen 275 euro als je van maandag t/m zaterdag verblijft en 292,50 euro als je van zondag t/m zaterdag verblijft.

Leden van de Zwervers die al een keer eerder mee naar Nijmegen zijn geweest hebben voorrang bij de inschrijving mits zij zich voor 1 april inschrijven. Na 1 april kijken we naar de inschrijving op basis van volgorde van inkomst. Voor nieuwkomers loont het dus ook om zich voor 1 april in te schrijven.

Je kunt het verschuldigde bedrag overmaken naar Wandelsportvereniging De Zwervers, IBAN NL80 INGB 0005 9317 79. De betaling dient uiterlijk 31 mei binnen te zijn.

Als je meer wilt weten kun je mailen naar 4daagse@wsvdezwervers.nl of bellen naar Ron Konijn op 06-19051809.

Je kunt je inschrijven via onderstaande link.

Hopelijk zien we jou in Nijmegen!

Hans en Ron